بازی نهنگ آبی بازی جدید اینترنتی می باشد که به کاربران خود که عمدتا نوجوانان هستند، با توجه به صدمات جانی خسارت های جانی زیادی وارد کرده و در نهایت باعث خودکشی آن ها می گردد.
بازی های اینترنتی معمولا با مصرف زیاد حجم اینترنت و یا دریافت هزینه های مالی از سوی کاربران خود، در قبال سرگرم نمودن کاربرانشان از پول و وقت آن ها استفاده می برند. یکی از این بازی ها، بازی معروف کلش آف کلنز می باشد که طراحان آن مدعی هستند این بازی به طور روزانه 5 میلیون دلار درآمد زایی برای آن ها دارد که حجم وسیعی از این مبلغ تنها از کشور ایران خارج می گردد. اما تازه ترین خبرها حاکی از ورود بازی اینترنتی جدیدی به نام بازی نهنگ آبی می باشد از کاربران خود خواسته های غیر اخلاقی و نا متعارفی دارد
بازی نهنگ آبی ، در حقیقت یک چالش اینترنتی است که از 50 مرحله گوناگون طراحی شده است و در هر مرحله از بازیکن خواسته می شود کاری را انجام دهد و پس از آن بازیکن به مرحله دیگر وارد می شود. در اولین مرحله از بازی نهنگ آبی ، از بازیکن خواسته می شود که روی دست خود یک نهنگ را با استفاده از تیغ، حک نموده و آن را برای طراحان بازی ارسال نماید. پس از این مرحله به ترتیب مراحل سخت تر و سخت تر می شود. از جمله انجام کارهای خطرناک، رفتن به مکان های پرخطر و سلفی گرفتن و پریدن و بالا رفتن از ارتفاعات. هر چه بازیکن به مراحل بالاتر می رسد، کارهای خواسته شده از او بیشتر و سخت تر خواهد شد تا اینکه در نهایت و در مرحله پنجاهم بازی که مرحله آخر بازی محسوب می شود، از بازیکن خواسته می شود تا خودکشی نماید.
در سال 2013 بازی به نام نهنگ آبی توسط فیلیپ بودکین دانشجویی روسی طراحی شده است. این شهروند روسی در سال گذشته توسط پلیس دستگیر و در اعترافاتش عنوان داشته است که هدفش از طراحی بازی نهنگ آبی ، پایان دادن یه زندگی کسانی است که در جامعه هیچ نقش مثبتی نداشته و بار اضافی محسوب می شوند. اولین خودکشی که به بازی نهنگ آبی نسبت داده اند در سال 2015 اتفاق افتاده است و طی سال 2015 تا 2016 بیش از 130 مورد خودکشی در جریان بازی نهنگ آبی ثبت شده است.
با بالا رفتن زمزمه ها در خصوص بازی یا چالش نهنگ آبی و همچنین هشدارها در رابطه با این بازی و عدم انجام آن، سایت ها و خبرگذاری های فراوانی دست به کار شده و هر روز مطالب جدیدتری را عرضه می نمایند. اما آنچه این بازی را تبدیل به موضوعی داغ در صدر اخبار مجازی نموده است، ایجاد صدمات بسیار بدنی و روی به کاربران خود می باشد.
به همین علت کارشناسان ما دست به کار شده و از تمامی منابع فارسی و غیر فارسی اقدام به جمع آوری مطالب مرتبط و فیلم و تصاویر نهنگ آبی نموده اند تا بتوانیم هشدارهای لازم در این زمینه را به علاقه مندان بدهیم. باید بدانید که چالش نهنگ آبی که از سال گذشته تا کنون توانسته قربانی های زیادی را بگیرد، بدلیل عدم هشدارها در خصوص انجام این بازی توسط کودکان و نوجوانان بوده است. اما خوشبختانه هشدارهای لازم در خصوص این بازی در کشور ما به موقع اطلاع رسانی گردیده و تقریبا همگان در خصوص خطرات این بازی اطلاعاتی را کسب کرده اند.
در ادامه بحث هشدارهای مربوط به این چالش تعدادی از فیلم و تصاویر مرتبط با بازی نهنگ آبی تهیه شده است که بهترین آن ها در ادامه آورده شده است که می تواند بهترین توضیحات مربوطه را به علاقه مندان ارائه کند.
…………….
این بازی خطرناک در سایر کشورها نیز منتشر شده است و درحال استفاده توسط نوجوانانی هست که در این سن دوست خودنمایی داشته باشند بیشتر به سمت این بازی خطرناک کشیده می شوند و در تازه ترین خبرها شنیده شده است که چالش نهنگ آبی در کشور ما نیز دیده شده است.
امنیت خانواده تنها با محافظت فیزیکی از فرزندان تامین نمی گردد و باید همواره رفتارهای آنان در فضای مجازی را نیز تحت نظر بگیریم. این بازی خصوصا برای آن دسته از نوجوانانی که با افسردگی مواجه شده و یا دارای رفتارهای خاصی هستند بیشتر قربانی گرفته و جذاب تر محسوب می گردد. برای کنترل فرزندان خود می توانید از برنامه هک گوشی استفاده کنید.
خطرناک بودن این بازی و عواقب و اخطار و هشدار هایی که داده می شودبرای والدین و آیا این بازی را می توان به راحتی دانلود کرد و از آن استفاده نمود یا خیر؟ مراحل بازی نهنگ آبی چیست؟ آیا تمامی مراحل آن خطرناک هستند؟ این ها سوالاتی است که در ذهن خوانندگان مطالب مرتبط با این چالش شکل گرفته و در این مطلب قصد داریم در رابطه با آن بحث کرده و مراحل بازی نهنگ آبی را تشریح نماییم تا دید وسیع تری را نسبت به این بازی خدمت علاقه مندان ارائه دهیم.
خانواده های زیادی هستند که باور دارند دسترسی به بازی نهنگ آبی بسیار ساده بوده و به راحتی می توان آن را از وب دریافت نمود.
اما به این صورت راحت نیست و از سال 2016 این بازی از اکثر سرورهای رسمی دانلود بازی ها و برنامه های موبایل، نظیر گوگل پلی حذف گردیده است. به سبب این که از سال 2015 تا 2016 حدود 130 مورد خودکشی نوجوانان و کودکان را به این بازی نسبت می دهند کشورهای زیادی اقدام به فیلترینگ و حذف این بازی از سرورهای تحت نظر خود نموده اند.
کاربران گرامی اگر به واتساپ سامانه نمیتوانید پیام دهید به شماره 09308873383 در مورد برنامه پیامک ارسال بفرمایید